Bunkó vagyok de vállalom!

A taplóság királyai,... bevállalod?. Hát persze. Ők azok,akik nem bírnak magukkal, és nem tudnak 2 lépést tenni az autójuktól.

Friss topikok

Linkblog

Címkék

A népellen-rongáló!

2010.03.05. 10:30 | zsír.disznó | Szólj hozzá!

Címkék: hírek

FIGYELEM, EZ EGY RÉGI HÍR, CSAK PÉLDAÉRTÉKÜNEK EMLÍTI A BUNKO BLOG!


2009.április HÍR.:

Autókat rongált a debreceni környezetvédő

2009. április 29., szerda 21:24 | Frissítve: 2009. április 29.

Elfogták azt a férfit, aki Debrecenben a Nagyerdőn csaknem ötven autót rongált meg. Vallomása szerint csak olyan autókat karcolt össze, amelyek szerinte olyan helyen parkoltak, ahol károsították a természeti értékeket.

*Hol itt a baj?Ő nem minden autót jelölt meg, csak amik tilosban állnak.

Az éjszakai figyelőszolgálatot ellátó nyomozók kedd hajnalban vették észre a Nagyerdőn, hogy az általuk keresett férfi, kerékpárjával hirtelen autójuk mellett terem, s elkezdi karcolni a motorháztetőt - közölte Juhászné Kiss Katalin, a Debreceni Rendőrkapitányság hivatalvezetője. A férfi megpróbált elmenekülni, de a nyomozók elfogták, és előállították.

*AHA, tehát ők ott voltak, és nem tettek semmit a tilosban parkolók ellen. Bezzeg a népellenség, az az elvetemült, aki "helyettük " dolgozik, az bűnös hazaáruló.

A 42 éves büntetlen előéletű debreceni férfi beismerő vallomása során azt mondta, hogy figyelmeztetésül jelölte meg azokat az autókat, akik a nagyerdei övezetben, illetve zöld területen parkolnak, hisz a természetet a károsítások ellen védeni kell. Ezért akarta a bokrok között parkoló szolgálati rendőrautót is megjelölni.

A férfit eddig 16 bűncselekménnyel gyanúsították, de beismerő vallomása, illetve a bizonyítékok alapján összesen 48 cselekménnyel gyanúsítható az elmúlt három hónapban.

*Szerintem akasszák fel, mert ennek nincs helye a társadalomban. Irtsuk ki az összes zöldterületet, mert nem tudok hol megállni a kocsimmal.Az éjszakai figyelőszolgálatot ellátó nyomozókra sincs szükség,mert bűnözés az kell, nincs szükség békére.Tehát őket is akasszuk fel.

 

A férfi jelenleg őrizetben van, a rendőrség a Debreceni Városi Ügyészségnél kezdeményezte előzetes letartóztatásba helyezését - tudatta a hivatalvezető.

*Na brávó'!!  nagy taps fiuk. (OK)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bunkovagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr411810940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása